Szórakozás

Erdei Zsolt lett a dzsungel királya

A bolond, az olimpikon és a Playmate küzdelmét láthatták szerda este a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben.

Máris elröppent két hét a Celeb vagyok, ments ki innen! indulása óta. Az RTL Klub realityje tele volt drámával, sírással, nevetéssel, bogarakkal, hisztivel és milliókat kereső celebekkel. A műsor végső döntőjében a belül férfi Bódi Sylvi, az egész évad alatt meztelenkedő Aurelio és a törpapaszerű Erdei Zsolt feszült egymásnak.

Sylvi hiába állt helyt vasakarattal az összes próbatételen, és vetette alá magát vagy száz csótánynak az utolsó adásban is, küzdelme mindössze a harmadik helyig repítette – bár így is ő lett a dzsungel királynője.

A királyi címért Sebestyén Balázs szavaival élve a bolond és az olimpikon küzdött. Aurelio tele feszültséggel, Erdei Zsolt pedig higgadt tekintettel várta az eredményhirdetést. A nézők Madárnak szavazták meg az első helyet, bár ezért tulajdonképpen egy vállveregetésen és egy tollakból kapott fejdíszen kívül semmit sem kapott.

Néhány nap szünet után hétfőtől új évaddal folytatódik a Celeb vagyok, ments ki innen!, amelyben egy újabb turnus híresség szenvedését nézhetjük végig. Afrikából ezúttal mások mellett Bárdos András, Aleska Diamond, Puskás Peti és VV Éva jelentkezik majd.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik