Szórakozás

Liptai Claudia nem kér bocsánatot Szinetár Dórától

A Sztárban sztár ítésze fura megjegyzést tett a műsorban az énekesnőre, aki nem vette jó néven a kritikát. Claudia nem érzi, hogy elnézést kellene kérnie.

Elég erős beszólást hallhattak Liptai Claudiától a TV2 show-műsorának nézői. A műsorvezető-színésznő Pál Dénes és Vastag Tomi közös produkcióját értékelte, ami aztán mintha kissé személyeskedésbe csapott volna át. A két énekes ugyanis Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán közös dalát adta elő, aminek végén ”Azért azt mondjuk el, hogy a Dóri soha nem élvezett semmit ennyire” megjegyzést tette Claudia, amire kissé megfagyott a levegő a teremben. Bereczki Zoltán akkor nem válaszolt a rosszízű “poénra”, de a Borsban azért kifejtette véleményét kolléganője szavairól.

“Claudia megjegyzése igazságtalan volt. Dóri komor hangulatára vonatkozó véleménye, csak erre tudok gondolni, arra a rövid iőszakra vonatkozhatott, amikor a magánéletünk egy igen nehéz időszakát éltük, és ez talán látszott akkor Dórin. Claudia tízévnyi munkánkat szólta le gyakorlatilag, ami nem túl elegáns. Bízom benne, hogy Claudiában nem volt rosszindulat, csak elragadta az adás heve. Nagyon kell erre vigyáznunk, mert ez bármelyikünkkel elôfordulhat ” – védte meg exfeleségét diplomatikusan Bereczki. Dóra ugyan nem kívánt nyilatkozni, de a bulvárlap információi szerint nagyon rosszul érintették a zsűritag szavai. Claudia viszont nem érzi úgy, hogy bocsánatot kellene kérnie.

“Egyáltalán nem szándékozom bocsánatot kérni, mert semmi bántó nem volt abban amit mondtam. Dóri mindig is egy szelídebb típusú lány volt a színpadon, és ahogyan a világban mindig is lesz, a jó kislányok rosszak akarnak lenni, a rosszak pedig jók” – mondta el véleményét Liptai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik