Szórakozás

Liptai Claudia rosszul viseli a kritikát

A színésznő szívesen értékeli kollégái produkcióit a Sztárban Sztár műsorában, de sose cserélne velük helyet.

A szerelmes Liptai Claudia bevallotta, hogy nem képes elviselni a róla alkotott éles véleményeket, éppen ezért soha sem tenné magát próbára egy olyan show-ban, amelyben ő maga előszeretettel kritizál.

“Soha nem vennék részt a Sztárban Sztárban, mert nagyon rosszul viselem a kritikát. Ezért ebben a műsorban inkább én kritizálok” – ismerte be a Borsnak Clau, akit arról is kifaggattak, hogy kinek a bőrébe bújva szívesen, és hogy féltékeny-e valamelyik csinos énekesnőre.

“Kimondottan szeretem a szép nőket, akár külsőre, akár lélekre vonatkozik. Az irigység távol áll tőlem. Ha valamit irigyeltem valaha, az tényleg a jó hang. Soha nem gondolkoztam azon, hogy más szeretnék lenni, mint aki vagyok, de ha muszáj, akkor mindenképpen énekesre esne a választásom. Radics Gigi bőrébe bújnék, mert szeretnék egyszer úgy belefogni egy dalba, hogy azt csodálattal hallgassák az emberek. Ha a Radics Gigi-napom elmúlna, akkor Tóth Vera szeretnék lenni, harmadnap pedig Keresztes Ildikó” – árulta el a TV2 sztárja.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik