Szórakozás

Krasznai Tünde totál másnaposan búcsúzott a dzsungeltől

Az énekesnő már tegnap elhagyta a tábort, de utolsó napjának összefoglalójával megkoronázta egész dzsungellétét.

Krasznai Tündét már a nézők is megelégelték, celebtársai azonban egyenesen ujjongtak, amikor kiderült tegnap, hogy az egykori X-Faktorosnak kell elhagynia a játékot. Az énekesnő utolsó napja emlékezetesre sikerült, ugyanis előző este hullarészegre itta magát. Madár próbálta elvenni tőle az italt, de a többiek is megrökönyödtek azon, mennyi alkoholt döntött magába. Gáspár Laci azt mondta, úgy ivott, mint egy férfi.

Másnap persze meg is volt ennek a böjtje. Tünde végighányta az éjszakát és reggel is erre kelt, bár ő ezt nem hozta összefüggésbe az elfogyasztott italmennyiséggel, a többi dzsungelcelebnek azt mondta, hogy az éjszaka betegedett meg a hidegben. Ez tökéletes indok volt számára, hogy minden rábízott feladat alól kibújjon. Aztán jött csak a hab a tortán, neki és Aurelionak kellett mennie a bátorságpróbára, amit egy kis hiszti és sírás-rívás után fel is adott. Balázs az eseményeket látva meg is jegyezte, hogy azonnal megölné magát, ha olyan felesége lenne, mint Tünde, de Jani sem volt jobb véleménnyel róla.

Tünde végül magyarázatot adott a viselkedésére. Zének elmondta, hogy ő egyszerűen ilyen – mindig kifogásokat talál – és mindig is ki volt attól, hogy ha az emberek elvárásokat támasztottak vele szemben.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó