Szórakozás

Halálosan megfenyegették Demcsák Zsuzsát

A TV2 műsorvezetőjét megrémiszti, hogy valaki figyeli őt.

Demcsák Zsuzsát egy ismeretlen figyeli, a Blikk információi szerint ő szólt a sajtónak arról is, hogy elvették a műsorvezető jogosítványát, ezért jár taxival. Állítólag ez a személy nemcsak információkat ad ki róla, hanem nemrég életveszélyesen meg is fenyegette. Azt írta Zsuzsának: „Meg fogsz dögleni!”

“Minden arra utal, hogy aki kiadta a sajtónak a bevont jogosítványomról szóló információt, régóta figyel engem, sőt talán ismer is. A jelek szerint sokat tud rólam, és ez nagyon-nagyon megrémiszt” – mondta a Blikknek Demcsák, aki viszont arra nem kívánt reagálni, hogy valóban életveszélyesen megfenyegették-e.

Ugyan a tévés ügyvédje sem kívánt megszólalni a témában, Demcsák egyik, neve elhallgatását kérő ismerőse elárulta, Zsuzsát érthető módon megviselték a történtek. Bár kiborult emiatt, próbálta összeszedni magát. Profiként vezette végig a reggeli műsort, a nézők semmit nem vehettek észre a viselkedésén a történtekből. Barátai aggódtak miatta, mert a mai világban nem tudni, az illető komolyan gondolja-e a fenyegetést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik