Szórakozás

Lukács Laci dühös Demcsákra

A Tankcsapda frontembere nem kedveli, ha a magánéletéről szólnak a hírek. Állítólag már szakítottak is.

Mint megírtuk, a Story magazin tegnapi címlapja szerint Demcsák Zsuzsa a Tankcsapda frontemberébe, Lukács Laciba szerelmes. A műsorvezető a lapnak elárulta: ét hónapja alkotnak egy párt, ám kapcsolatukat mindeddig titokban tartották.

A Bors mai száma szerint ez nem csoda, hiszen Lukács gyűlöli, ha a magánéletéről cikkeznek. A Tankcsapda frontembere kínosan ügyel rá, hogy ami nem a színpadon történik, ne jusson el a közönséghez. Huszonöt év alatt ez az első alkalom, hogy nem zenészként kerül címlapra. Barátai szerint meglehetősen bosszús a történtek miatt, nem szeret pletykákkal foglalkozni, életét a Tankcsapda bulijai töltik ki, a szabadidejét pedig szereti kiegyensúlyozott nyugalomban tölteni. Az énekes nem cáfolta a híreket, a Borsnak csak annyit mondott, hogy nem nyilatkozik ez ügyben.

A Blikk ma megjelent számában közben arról írnak, hogy Zsuzsa és Laci a szerelemének már vége. Erről egy titokzatos közeli ismerős mesélt nekik, aki szerint azért szakítottak, mert a műsorvezetőnő biztos hátteret akart a gyerekeinek, de nem kapta meg a zenész mellett.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik