Szórakozás

Nem jár jól, aki kikezd Kökény Attilával

Az énekes felesége vigyáz arra, hogy férje rajongói ne zilálják szét a családi békét.

Hiába vesz fel néha magassarkút, Kökény Attila elképesztően népszerű a nők körében. A Megasztár felfedezettjének rajongói néha túlzottan lelkesek is, vannak köztük páran, akik nyílt szexuális ajánlatokkal bombázzák. Ők azok, akik nem járnak jól, hiszen Attila felesége teszi őket helyre.

“Imádnak a nők. Volt, hogy összeszámoltam, hogy az egyik koncertem nyolcszáz fős közönségéből hétszázhatvan hölgy volt, de ez természetes. A női énekesekért a férfiak, a férfi énekesekért pedig a nők vannak oda. Persze vannak erőszakos rajongók, akik a mai napig szexuális ajánlatokkal bombáznak, a feleségem pedig annyira felbőszíti magát, hogy helyettem válaszol nekik. Visszaír egyik-másiknak, mondván, köszönjük az érdeklődést, de Attilának van felesége és három gyereke” – mondta a Borsnak Attila, aki sosem csalná meg a feleségét.

“Nagyon szeretem Arit, mindent feláldozott értem. Egyedül van otthon a gyerekekkel, főz, mos, takarít, tiszta lakásba megyek haza, meleg étellel vár. Aranka családanya, hozza-viszi a gyerekeket, a szívét lelkét kiteszi. Tisztában vagyok vele, hogy nincs könnyű élete mellettem” – tette hozzá az énekes.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik