Szórakozás

Helikopterezéssel és rácsodálkozással indult a Celeb vagyok, ments ki innen!

Ma este elrajtolt az RTL Klub dzsungel-realityje. Az események középpontjában egyelőre Aurelio látható.

Az Afrikában landoló celebek – Fördős Zé, Szabó Zsófi, Bea asszony, VV Aurelio, Gáspár Laci, Erdei Zsolt, Dudás Miklós, Novák Angéla, Krasznai Tünde és Bódi Sylvi – egy luxusszállodában kezdték meg a kalandot; ahol Aurelio – gyakorlatilag az adás második percében – pucérra vetkőzve csobbant bele a medencébe.

No persze, csak miután közölte, hogy szerinte ő lesz itt a dzsungel királya. Gáspár Laci nem fogadta kitörő örömmel a meztelen valóságshow-hős látványát, közölte is Erdei Zsolttal, hogy “nincs esze a gyereknek, be kell nevelni”. Ezt egyelőre még nem láthattuk, na de ugye a játék még csak most kezdődött, tehát van még remény… A celebeket aztán már a szállodában sokkolták, ugyanis a környék veszélyes kígyófajtáit mutatták be nekik, no és természetesen Aureliót is megkínálták egy hatalmas szőrös pókkal.

Ezután a két műsorvezető, Sebestyén Balázs és Vadon Jani bemutatták az első bátorságpróbát, ami egy 15 méter magasan lebegő, csúszómászókkal és bogarakkal teli kutrica lesz, és a nézők szavazhatják meg, kit küldenek be oda a következő adásban. Majd hamar bele is csaptak a lecsóba, a 10 celebet egy szafari után – ahol azért kicsit a Szulejmán rajongókat is sikerült kicikizniük a műsorvezetőknek- már két csapatra is osztották, és meredek sziklafalakon mászva és jéghideg vízben úszva (már aki tud, ugye, mert már itt is akadtak problémák) jutottak el végül a táborhelyig.

Fotó: Facebook/Celeb vagyok, ments ki innen

Amit előtte kis viccesnek vélt módon a műsorvezetők bemutattak a nézőknek; igen, valóban elég nomád körülmények közt fognak élni a dzsungellakók. De furamód sokan mintha ezzel ott szembesültek volna először; Gáspár Laci például nem tért napirendre a pottyantós wc-t látva, Erdei Zsolt furcsállotta, hogy a többiek közt kell átöltöznie, Aurelio pedig rögtön ki is borult egy pókhálótól. Hogy mire számíthattak, rejtély.

Ó, igen, és ha már Aurelio. Természetesen már az első adásban láthattunk egy helikopterezést, amit Dudás Miki viszonylag jól tolerált, ellenben a többiek egyelőre kimaradtak ebből az élményből; de kíváncsian várjuk az ő reakciójukat is majd.

Táborparancsnoknak már az első este Erdei Zsoltot szavazták meg celebjeink. Szabó Zsófi pedig lelkitársra talált Aurelióban, akinek legnagyobb problémájává vált, hogy hogyan is fog tisztálkodni – idézzük- “kábelfektetés után”.

Végezetül pedig Balázsék látogatták meg a celebeket, akik kihirdették, hogy a következő adásban, az első bátorságpróbán a VV-győztes Aureliót szeretnék látni a tévénézők, ami után majd egy zulu-partyval is jelentkezik a műsor, egyenesen az afrikai dzsungelből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik