Szórakozás

Győzike luxusautót ajándékozott Zuschlagnak

A showman nem nézhette tovább újdonsült üzlettársa sóvárgását, így hát megajándékozta őt egy Ferrarival.

A börtönbüntetését leülő bukott politikus és Győzike közös üzletbe vágták és 2 Zsivány néven éttermet alapítottak, amiről már mi is beszámoltunk korábban. Zuschlag János és Gáspár Győző pénteken épp bútorokat vásárolni indultak, amikor a reality sztár megmutatta luxusautóit új üzlettársának, aki nem titkolta vágyakozását. Győzike erre gondolt egyet, és felajánlotta, hogy az egyik méregdrága kocsit neki adja.

“Nem volt könnyű döntenem, de egy belső hang azt mondta, hogy ez a tűzpiros Ferrari illik leginkább hozzám. Ezért biztosan sokan nem fognak szeretni, de inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak” – mondta a Borsnak Zuschlag.

Győzőnek pedig arra is volt magyarázata, hogy miért tette mindezt, ráadásul ingyen: “Ha üzlettársak vagyunk, akkor nemcsak a harmónia fontos, hanem az elegáns megjelenés is. Nem János öltözékére gondolok, hanem az autójára. Nem érkezhet egy üzleti tárgyalásra egy olyan Maseratival, amilyenben eddig ült, ha nem érezte benne jól magát. Bár jó lett volna, ha legalább a Ferrari fenntartási költségeibe beszállt volna, de Halász Attila, a menedzsere rábeszélt, hogy adjam neki ajándékba.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik