Light

Nagy Adri a szépségkirálynőt is lenyomta

Már nem titok, hogy a TV2 az egykori Megasztárost választotta Szabó Zsófi utódjának, de a castingon más ismert szépségek is megjelentek.

Szabó Zsófi felmondása és átigazolása váratlanul érintette a Jóban Rosszban producereit, ezért azonnal belevetették magukat az új színésznő felkutatásába. Az események nagyon gyorsan pörögtek, végül a Megasztárból megismert Nagy Adrira esett a választás.

Az énekesnőt azonnal mélyvízbe dobták és már az első forgatási napján is túl van, amiről az Aktívnak részletesen is beszámolt. “Nyilván nagyon mások vagyunk, de igyekszem azt a színvonalat hozni, ami előttem látható volt, és igyekszem megfelelni a rajongóknak.”

Adri korábban már azt is elmondta, hogy nem szeretne megválni hosszú hajától, így nagyon boldog volt, hogy a műsor készítői is egyetértettek vele ebben.

A castingra, Betty Tanakis szerepére egyébként rengetegen jelentkeztek, a résztvevők között pedig feltűnt Sarka Kata szépségkirálynője, Kulcsár Edina is, de ezúttal nem volt minden a külső és a 2014-es Miss World Hungary lecsúszott a lehetőségről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik