Szórakozás

Jövőre jön Arnold Schwarzenegger

Kiderült, hogy mikor tartják meg az amerikai polihisztor magyar előadását. A programot korábban lemondták, de a jegyek árát nem mindenkinek akarták visszafizetni.

Az Arnold Schwarzenegger magyar előadását szervező cég ma bejelentette, hogy az amerikai sztár  ügynökségével és a Papp László Budapest Sportarénával új megállapodást kötött, miszerint a rendezvény 2015. február 22-én kerül megrendezésre.

Az óriási reklámkampánnyal korábban október 12-re meghirdetett motivációs előadást pont egy hónapja tetták át egy újabb, eddig ismeretlen időpontra. Ezen a vásárlók többsége felháborodott, hiszen a rendezvény weboldala és Facebook-oldala is elérhetetlenné vált, eközben pedig nem mindenkinek akarták visszafizetni a jegyek árát. A szervezők akkor a Hír24-nek elmondták: a vásárlókkal kötött szerződés általános feltételei értelmében a vásárlástól számított 15 napon belül fizetik vissza a pénzt, az összes többi vásárló már nem követelhet semmit.

A szervezők az új időpont bejelentésével együtt közölték, hogy Schwarzenegger mellett 2015-ben olyan előadók is színpadra lépnek majd náluk mint Andy Vajna vagy Gerendai Károly.

Az új weboldal és a jegyértékesítés még nem indult el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik