Szórakozás

Idén nem jön Schwarzenegger

Elmarad Arnold Schwarzenegger októberre beharangozott nagy előadása, a jegyvásárlók kiakadtak.

Az óriási reklámkampánnyal október 12-re, az Arénába meghirdetett Arnold Schwarzenegger-féle motivációs előadás elmarad. Erről a Hír24 egyik olvasójától értesültünk, aki aggódva írt levelet arról, hogy a szervező cég nem hajlandó visszafizetni neki a jegy árát, mondván a jegy “csak ajándék volt a megvásárolt könyvcsomag mellé”. Jelenleg a rendezvény weboldala és Facebook-oldala is elérhetetlen.

A szervezők a Hír24-nek azonban elmondták, hogy a rendezvény igazából egy egyelőre még ismeretlen új időpontban kerül megrendezésre, valószínűleg 2015 tavaszán. Szabó Zsuzsanna hozzátette: a vásárlókkal kötött szerződés általános feltételei értelmében a vásárlástól számított 15 napon belül fizetik vissza a pénzt, az összes többi vásárló már nem követelhet semmit. Elmehetnek viszont majd a későbbi rendezvényre.

Az elégedetlen vásárlók az interneten, az eseménynek létrehozott Facebook-eseménynél gyűltek össze.

Update: A szervezők telefonon közölték, megpróbálják megoldani, hogy azok se járjanak rosszul, akik az új időpontban nem tudnak részt venni a rendezvényen. Erről a megoldásról később adnak információt.

Fotó: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik