Szórakozás

Hamarosan szül Fésűs Nelly

A színésznő természetes módon szeretett volna szülni, de mivel babája farfekvéses, orvosa már ki is jelölte a császármetszés időpontját.

Fésűs Nelly néhány nap múlva, egy orvosával előre egyeztett időpontban hozza majd világra kislányát. A színésznő csak október közepére várta a kicsit, de mivel veszélyeztetett terhes és babája farfekvéses, császármetszést végeznek majd nála.

“Sokféle praktikát kipróbáltunk. Játszottunk a fénnyel, térdenállós mozgásformákat és ringatózást is csináltunk, mindent amit csak lehetett, de ez a kicsi lány úgy döntött, hogy ő így nagyon jól van, és nem szeretne fejjel lefelé lenni. Ha a császár időpontjáig nem történik semmi, onnantól kezdve már nincs mire bizakodni. Tulajdonképpen már annyira beletörődtem az állapotomba, hogy talán az lenne a nagyobb döbbenet, ha természetes úton kellene szülnöm” – mondta az Aktívnak a színésznő.

Nelly egy dologba azonban nem törődött bele: óriási szívfájdalmat okoz neki, hogy a császározás után csak pár pillanatra látja majd a babát, aztán pedig az apukájánál lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik