Szórakozás

Fésűs Nelly nem lesz otthonülő kismama

A színésznő várandóssága idején is nagyon aktív életet él, és ezen akkor sem kíván változtatni, ha majd megszületik a pici. Már ki is tervelte, mi lesz az első közös programjuk.

Fésűs Nelly már a hetedik hónapban jár, párja, Vajtó Lajos éppen ezért lepte meg egy hétvégi kikapcsolódással, amikor is siófok legnagyobb wellness-szállodájában lazíthattak. A várandós anyuka, aki már születendő gyermeke nevéről is döntött imádja, hogy szerelme ennyire törődik vele.

“Imádom, mikor ilyen kis romantikus a párom. Bevallom, jól esik, hogy így figyel rám és a kedvemben jár. Jó lenne ezt még sokáig élvezni, sokáig szeretnék még kismama lenni!” – jegyezte meg viccesen Nelly.

Fotó: Fénypont Média

Az Édes Élet sztárja azonban úgy gondolja, hogy kedvese néha túlzásba esik az aggódásával. A színésznő ugyanis teljesen másként gondolkodik a jövőről, mint Lajos.

“Lajos meg van arról győződve, hogy ha megszülök, akkor otthonülő kis feleség leszek, aki babázik, pedig én úgy tervezem, hogy amint lehet, vízbe viszem majd a kicsinket. Vízimádók vagyunk mind a ketten. Szívesen járunk wellnessezni, de a természetes vizet sem vetem meg. Igaz, most inkább a medencéket részesítem előnyben, de jövőre már biztos bemerészkedem a Balcsiba” – árulta el a boldog anyuka.

Fotó: Fénypont Média

Ajánlott videó

Olvasói sztorik