Szórakozás

Üzlettárs lett Zuschlag és Győzike

Győző először salgótarjáni villáját akarta eladni a börtönviselt politikusnak, helyette kiötlöttek valami újat.

A pszichiátriai kezelés alatt is állt, pályázati pénzek elsikkasztásából megtollasodott Zuschlag János tegnap Salgótarjánban járt, hogy Gáspár Győző tévéből ismert, kilenc éve eladhatatlan 330 négyzetméteres, 76 millióért kínált luxusvilláját megnézze vásárlási szándékkal. A szebb napokat látott rezindencián mára szinte egy árva bútor sem maradt, a ház falai repedeznek, hullik a vakolat, a kerítést rozsda rágja, arról nem is beszélve, hogy Gáspárék rosszakarói a kerítés tövében végezték kis- és nagydolgukat, ráadásul tojással is összedobálták a falát.

Az áldatlan állapotok láttán Zuschlag először hatmilliót ajánlott Győzikének, aki ezen úgy kiakadt, hogy a bukott politikus inkább felajánlotta: havi hatszázezerért kibéreli a lakást. Győzike ezen még jobban berágott, végül addig alkudoztak, míg az ingatlanbizniszből közös vállalkozás lett: együtt nyitnak egy éttermet a lerobbant házban.

“Úgy gondoltam, hogy luxusautóhoz luxusotthon dukál, de amikor élőben megláttam a neten hirdetett házat, azzal szembesültem, hogy ezt az épületet már nagyon lelakták. Közel sem ér annyit, amennyit Gáspár úr kért érte. A közös étterem nyitásában viszont látok fantáziát, már a vendéglő és néhány étel nevét is kitaláltuk. A 2 Zsivány étterem étlapjára olyan fantázianevű specialitásokat álmodtunk meg, mint a NAV-leves, NAV-i menü vagy a rácsos krumpli” – mondta a Borsnak Zuschlag János, akit a világhálón saját valóságshow-val szereplő, két jómódú vállalkozó, Halász és Béni hozott össze a showmannel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik