Szórakozás

Aktképeit félti Aleska Diamond

A számos világsztárt érintő ellopott képek ügyéről a magyar hírességeknek is megvan a véleményük. Meg is osztották velünk.

Ahogy már beszámoltunk róla, hackertámadás érte az iCloudot, és ennek nyomán sztárok meztelen fotói kezdtek terjedni szerte az interneten. Az érintettek között van az Oscar-díjas Jennifer Lawrence, Rihanna és Kirsten Dunst is, de még a tinikedvenc Ariana Grande és Victoria Justice intim fotói sem maradtak ki a sorból.

Ezzel kapcsolatban kérdeztünk meg pár magyar hírességet, nekik van-e félnivalójuk, és egyáltalán hogyan vélekednek a magánszférának az ilyen módon való megsértéséről.

Aleska Diamond bár nem éppen a szégyenlősségéről híres, azért érthető módon nem venné szívesen, ha privát fotói közkinccsé válnának.

“Sok kompromittáló fotó és videó van a telefonomban. Meztelenképek, vagy privát fotók. Amúgy is betegesen féltem a telefonomat. Nem a táskámban, hanem a kezemben tartom, úgy vagyok vele, hogy bármit vihetnek, csak a telómat nem. De nem túl megnyugtató, hogy az internetről is lehalászhatják róla a dolgokat. Nem tudom, mit lehetne tenni ellene” – mondta el a légtornászként szárnyait bontogató modell a Hír24-nek.


Fotó: Facebook 

Dukai Regina tőlünk hallott először a történtekről. A hamarosan a Sztárban Sztár versenyzőjeként debütáló modell-énekesnő úgy érzi, neki nem kell tartania hasonlótól.

“Nincsenek ilyen félelmeim. Azt gondolom, ha valakinek ilyen típusú telefonja van, az tisztában van azzal, hogy a képei felkerülhetnek a netre. Ha esetleg ilyen kép készülne, azt a a telefonból azonnal törölni kell” – vélekedett Regina.

Harsányi Levente a maga szokások poénkodós módján mondta el véleményét, de közben mélységesen felháborítja a privát szféra semmibe vétele.

“Van egy régi képem, amin iskolai köpenyben vagyok, azt nagyon nem szeretném ha nyilvánosságra kerülne” – viccelődött Levi. “A telefonomban nincsenek kompromittáló felvételek, nem készítek ilyeneket. Tele van családi – és gyerekfotókkal, amikről természetesen ugyanúgy nem szeretném, ha idegen kezek közé kerülnének.

Egyébként én leginkább ezeket az embereket nem értem, akik ennyire ráérnek, hogy mások magánéletében vájkálnak, és oldalakat törnek fel. Nagyon szívesen találkoznék ezekkel a nickenevek mögé bújt emberekkel. Ez az egész egy alap görénység, és remélem, hogy ez az ügy hamar lecseng, és senkinek nem származik belőle komolyabb hátránya” – mondta el a hamarosan másodszor is apukává váló műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik