Szórakozás

Együttbulizik Majka és Bereczki

Kissé talán furcsa párosként, újabban együtt jár az éjszakában a Sztárban sztár két zsűritagja.

Az ózdi rapper és az ismert musicalénekes – nem túl sok közös lehet bennük, gondolhatnánk elsőre, de a TV2 ítészei rácáfolnak minden sztereotípiára. Majka és Bereczki Zoli újabban együttbulizik.

“Mindig is bennem volt a vadabb énem, csak ezt a nagyközönség talán nem vette észre. Nem hiszem, hogy ezt Majka hozta ki belőlem, de ha mégis, azt sem bánom! Ő nagyon jó fiú, egy csupa szív kölök, imádom a humorát. Hogy miért csak most kezdtünk el barátkozni? Szerintem most jött meg Majka ízlése, és végre normális barátokat szerez!” – mondta el a Borsnak a különös barátságról Bereczki. Majka egyetért, ő is laza csávónak tartja kollégáját.

“Kétségtelen, hogy nem vagyunk egy kaszt. Ezzel együtt tényleg egy húron pendülünk. Lassan ott tartunk, hogy szándékosan kell ellentmondanunk egymásnak a látott produkciók után, mert egyébként mindig ugyanazt gondoljuk. A barátságunk idén mélyült el. Meglepett, hogy Zoli milyen laza csávó, és az is, hogy sokkal markánsabb véleménye van dolgokról, mint azt hinnék róla. Persze nem én fogom elárulni a közönségnek az eddig nem ismert énjét, tegye meg ő, ha akarja!” – nyilatkozta a rapper.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik