Szórakozás

Botrányt csinált Szikora koncertjén az x-faktoros

A válogatón magán kívül őrjöngő Hörcher László Szikora Róbert koncertjén is kiverte a biztosítékot.

Hörcher László az X-Faktor tavalyi és idei válogatóján is nagyon aggresszíven viselkedett. A festőművész-zenész az elutasítástól pokoli haragra gerjedt, Tóth Gabit azzal sértegette, hogy a hátán tör szét egy egész gitárarzenált, és a a földhöz csapja mé­regdrága mikrofonját is. Ezután Hörcher levélben kért bocsánatot a mentoroktól, és a békülő kezet végül Szikora Róbert fogadta el, aki felajánlotta a rockernek, hogy a soron következő koncertje előtt személyesen is tisztázhatják az elhangzottakat, valamint egy számot előadhat az R-GO koncertje előtt.

A 15-20 ezres közönség azonban kifütyülte Lászlót, amikor színpadra lépett. Ráadásul a produkciója ismét botrányosra sikeredett: az előadása közben ugyanis széttört egy gitárt, s ez már a közönségnek, de a szervezőknek is több volt a soknál. “Menj innen, menj innen te barom, te! Agyonverlek! Gyere már le te sz…házi” – ordították a kiselejtezett x-faktorosnak a rendezők.

“Nem tisztem László előadásáról véleményt formálni, mikor tehettem megtettem, most azonban nem volt hozzá semmi közöm. Ez az ő előadása volt a maga stílusában, az eredmény azonban ugyanaz lett mint az X-Faktor kamerái előtt. Kifütyülték” – mondta a Blikknek Szikora, akinek még a koncert szervezőivel is számolnia kell a történtek miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik