Light

Az olasz család nem engedte fürdetni Ágica gyerekét

A reality sztár képtelen volt szót érteni gyermeke apjával, ezért végleg hazaköltözött Magyarországra. Elképesztő dolgokat mesélt az olasz szokásokról.

Ágica terhességét az Édes Élet nézői is nyomon követhették, ahogyan azt is, amikor megszülte kisfiát és kiköltöztek Rómába gyermeke apjához. Az egykori VV-s azonban a mindennapos veszekedések miatt feladta kapcsolatát, külföldi életét és hazaköltözött. A legnagyobb nézeteltérések a gyereknevelés kapcsán merültek fel.

“Nem bántom az olaszokat, kedvelem őket, de nagyon másként gondolkodnak, mint mi. Az, hogy szerintük heti 2-3-szor elég megfürdetni egy picibabát, az egy dolog, de mindehhez úgy gondolják, hogy elég egy 18-19 fokos hőmérséklet. Odakint a párom nem szeretett fűteni. November, decemberben az olaszok úgy gondolják, hogy jó az a hideg, szokjon hozzá a gyerek immunrendszere. Patrik viszont minden reggel úgy ébredt fel, hogy folyt az orra és hideg volt a keze, itthon viszont soha semmi probléma nincs vele” – mesélte a Fem3Caféban Ágica, aki azt is sérelmezte volt párjában, hogy alvó csecsemőjüket este tízkor még egy zajos étterembe is elvitte volna.

Patrik édesapja, Renátó azóta havonta látogatja kisfiát, habár Ágica elmondása szerint az elmúlt időszakban nem nagyon jelentkezett a férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik