Szórakozás

Bódi Sylviről lepereg a női irigység

A modell elárulta, hogy szépsége már egészen fiatalkorában is bosszúságot okozott neki, de mára már megtanulta ezt kezelni.

Bódi Sylvi nem a hölgyek kedvence. Modellként, playmateként és egyre sikeresebb szörfösként a nők általában a riválist látják benne. Ez azonban már egy cseppet sem zavarja Sylvit, elfogadta, hogy mindig is lesznek irigyei.

“Kiskorom óta napi szinten szembesülök a női irigységgel és az ebből adódó rosszindulattal… A kezdeti nehézségek után hamar megtanultam ezt kezelni. Persze a beszólogató, szemmel ölni próbáló hölgyek sora sosem fogy el, s ez így lesz sajnos, amíg világ a világ… Hihetetlen, hogy a nők meddig el bírnak menni, ha aljasságról van szó… Persze tisztelet a kivételnek.

A modellek között, ahol szépség és csinosságkategóriában mérettettnek meg a lányok…na, ott kis híján késsel-villával darabolják fel egymást a nőnemű egyedek… Sajnos még a szörfös lányok között sincsen ez másképp, bár itt azért kicsit jobb a helyzet. Kis bikiniben szörfözöl, aránylag tűrhető az alakod és még szörfözni is tudsz. Na, ez már pont elég ahhoz, hogy undok béka tekintettel szórjon rád villámokat a többi lány szeme… Míg egy divatbemutatón bosszúból eldugják a cipődet, itt más formában megy a rosszindulatúskodás” – írta közösségi oldalán az egész nyáron egzotikus helyszíneket bejáró szépség.

Sylvi fejtegetésének apropója pedig az volt, hogy legutóbbi versenyén pozitívan csalódott lakótársában. A német Playboy címlapján pózoló Janni Hönscheiddel ugyanis igazi kebelbarátnők lettek, akivel máris következő közös utazásukat tervezik.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik