Szórakozás

Rajongója ágyba vinné Keresztes Ildikót

Az énekesnő Sztárban Sztár-os produkciója annyira szexisre sikeredett, hogy egy hódolója mocskos ajánlattal környékezte meg.

Keresztes Ildikó a múlt héten egy szál tornadresszben vonaglott a színpadon Madonna bőrébe bújva, aminek láttán még Majka is csak hebegett-habogott. Nem meglepő tehát, hogy az 50 évesen is remek formában lévő énekesnőre azonnal lecsaptak volna a műsor után.

Egy férfi levélben üzent a válását hamar kihevert sztárnak, amit a TV2 közönségszolgálatának és a Borsnak is elküldött. Rövid felajánlkozása után elmondta, hogy szívesen lenne a művésznő társa, de ő megelégszik akár már egy éjszakával is, persze a virágról nem feledkezne el.

“Olvastam, hogy Keresztes Ildikó Művésznő nem talál magának férfit, és szeretném magamat felajánlani neki. Láttam a tévében, hogy milyen jó karban van és milyen szép, lennék a társa, ha más nem, éjszakára, hogy megmutassam neki, milyen egy igazi férfi! De vinnék neki virágot is. Nekem mindenem megvan, van pénzem is, csak ő kell már!” – írja Jocó.

Az úriember már választ is kapott, habár úgy sejtjük, nem ilyen reakcióban reménykedett: “Nagyon köszönjük a levelet, Ildinek jólesnek a dicsérő szavak. Sok szeretettel meghívjuk az urat a Syma Csarnokba Ildikó szeptember 20-ai koncertjére, ahol a dedikáláson akár találkozhat is vele” – írta Keresztes menedzsere.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik