Szórakozás

Ismét magyar címlapon pózol Mihalik Enikő

Szupermodell vendégszerkesztő vett részt a Cosmopolitan októberi számának előkészületeiben, aki ráadásul a magazin borítójáról is mosolyog majd.

Az egyik legsikeresebb hazai modell, Mihalik Enikő volt a Cosmopolitan októberi számának vendégszerkesztője. A topmodell 2012 óta először látható újra magyar címlapon.

Fotó: Cosmopolitan 

Mihalik Enikő, aki egyike a világ legsikeresebb topmodelljeinek, nyár végén repült haza New York-ból, hogy a hazánkban legrégebb óta jelenlévő glossy magazin októberi lapszámának szerkesztésében részt vegyen. Az aktuális kiadás tematikájának kitalálása közben számos, őt magát érintő téma került az oldalakra, illetve exkluzív, személyes hangvételű nagyinterjú is készült vele. Többek között találkozásáról dán szerelmével, a mindennapi munkájáról, a sikeres casting feltételeiről is mesél, ahogy arról is, mit is jelent számára a meztelenség.

“Egy végtelenül kedves, laza lányt ismertünk meg benne, aki számtalan külföldi magazinnal dolgozott már, ennek köszönhetően pedig egy kicsit más nézőponttal közelítette meg a közös munkát, ami nagyon inspirálóan hatott a szerkesztőségre” – mondta el Sabján Johanna, a Cosmopolitan hazai kiadásának főszerkesztője.

“Óriási öröm volt számomra a felkérés, hiszen kislány korom óta állandó olvasója vagyok a Cosmónak. Szuper, hogy elmondhatom, saját asztalom volt a magyar Cosmopolitan szerkesztőségében!” – lelkesedett Enikő is, aki a szerkesztői feladatok mellett ráadásul két év után először hazai címlapon is szerepel majd. A különleges alkalmat kihasználva két különböző fotó is készült az októberi szám borítójára: a klasszikus, nagyméretű kiadás mellett a kisebb, ún. travel size is exkluzív címlappal kerül a standokra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik