Élet-Stílus

A klasszikus ollótól, a szexi pókig

A története során először leszbikus nőknek ad szextippeket az amerikai Cosmopolitan.

Mióta a nagyvárosi nők magazinjává vált valamikor az 1960-as években, a Cosmopolitan úttörőnek számít. Amikor az összes hagyományos női újság még azt tanította, hogyan kell példás feleséggé, és háziasszonnyá válni, a Cosmo már vagány, erős, és önálló nőket állította fókuszba, és igyekezett minden nővel elhitetni, hogy ha akar képes önállóan is megállni a lábán.

A magazin a szerelem, és a szexualitás terén is mindig tabukat döntött. Rámutatott például, hogy egy nőnek nem kell beérnie azzal, hogy a préda szerepét játssza, és hogy a szex számukra is elsősorban örömforrás, nem csupán eszköz a férfi kegyeibe férkőzésre.

 

Időről-időre a magyar kiadásban megjelennek észvesztő szextippek, trükkök, és technikák, és persze válaszok olyan kérdésekre, amiket még a barátnőknek sem mindig lehet feltenni.

A lap amerikai kiadása ismét magára vállalta az úttörő szerepét azzal, hogy történetében először ad tippeket leszbikus szexhez. Bár „28 észveszejtő leszbikus szexpóz” a cikk alatt olvasható kommentek szerint nem túlságosan hasznos a szó szoros értelemben, fontos üzenetet hordoz. A hozzászólók többsége szerint, a cikk szerzőjének valószínűleg soha nem volt része leszbikus aktusban, mégis nagyra értékelik, hogy egy olyan népszerű lap, mint a Cosmo elkezdett a heteró nőkkel egyenrangúan bánni a leszbikusokkal.

Az amerikai Cosmopolitan teljes cikkét IDE kattintva érheti el!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik