Szórakozás

Szexguru segítette az X-Faktor versenyzőjét

Ilyés Jenifer patrónusa évekig Répás Lajos volt, akit kerítéssel vádolnak.

Még csak egyszer tűnt fel az X-Faktorban Ilyés Jenifer, máris másodjára kerül a címlapokra. Először azért foglalkoztak vele, mert kiderült, hogy már a Megasztárban is indult, most pedig az derült ki róla, hogy maga a szexguruként ismertté vált Répás Lajos – akit kerítéssel vádolnak, és aki miatt Vajna Timi telefonját is lehallgatták – támogatta őt az elmúlt években. Jenifer 15 éves kora óta indult szépségversenyeken, köztük Répáséin is. Később énekesnőként is lépett fel a rendezvényein, amiért a szervezőtől gázsit is kapott. Répás Lajos jól emlékszik Jeniferre a versenyeiről.

“Jeni gyönyörű, ugyanakkor végtelenül szerény és aranyos lány. Legalább négy éve ismerem, és gázsiért rendszeresen fel is lépett a versenyeimen” – mesélte a Borsnak Répás, aki szerint az énekesnő soha nem kért tőle olyasmit, amivel a többi lány sok pénzt tudott keresni.

“Lajos valóban sokat segített nekem, de csak azzal, hogy engedett énekelni a rendezvényein. Sem ő, se más nem keresett meg tisztességtelen ajánlattal ezeken a rendezvényeken, ezért meg is lepődtem, amikor Lajost futtatással vádolták” – tette hozzá a lapnak a 19 éves szépség.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik