Szórakozás

Volt mentoráltja vallott szerelmet Tóth Gabinak

Gabi teljesen elérzékenyült, amikor volt mentoráltját meglátta az X-Faktor felvételén.

Az X-Faktor jövő héten szombaton adásba kerülő részének forgatásán meglepő helyzetbe kerül Tóth Gabi. Az énekesnőnek szinte még a lélegzete is elakadt, amikor meglátta a tavalyi szériából kiesett Tóth Marcit két barátjával együtt besétálni a stúdióba – írja a Bors.

Gabi csak annyit tudott kérdezni remegő hangon: – Miért vagy most itt? – majd mélyen egymás szemébe néztek, és Marci válaszától szinte megfagyott a levegő. – Érted szeretnék bi­zonyítani, hogy többet is tudok – mondta Marci a pro­duk­ciója előtt, és az izgatottságon kívül szavain – még a kép­er­nyőn keresztül is – érződött, bizony zavarban van az újratalálkozástól. A szinte filmbe illő romantikus szerelmi vallomást követően Gabi még könnybe lábadt szemmel megkérdezte: – Miért csinálod ezt velem, Marci? – és választ nem várva, pityeregve az asztalra borult.

A jelenet folytatása csak a következő X-Faktorban lesz látható. Az viszont biztos, hogy az előző szériában Gabi és Marci nagyon közel kerültek egymáshoz, aligha felejtheti, hogy a két fiatal mennyire egy hullámhosszon voltak. A mentor akkor még arról is beszélt a fiúnak, hogy segíti a pályafutását.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik