Szórakozás

Hajdú Péter testőrökkel védte magát a Miskolci Sörfesztiválon

A harmadik alkalommal megrendezett miskolci programsorozat idén is tarolt. A fesztivál szervezője azonban nem merészkedett védelem nélkül a nép közé.

Vasárnap este hatalmas bulival ért véget a harmadik Miskolci Sörfesztivál, ami idén látogatószámot döntött, hiszen a négy nap alatt több mint 75 ezren voltak kíváncsiak a bulikra. A záró koncertet a Boney M együttes adta, akik ugyanitt már két évvel ezelőtt is telt házas közönség előtt léptek színpadra.

Habár a sörfesztivál sörös jellege elmaradt, – tekintve, hogy alig botlottunk különlegességekbe, ellenben megszámlálhatatlan koktél- és pálinkapulttal – a hangulat viszont hibátlan volt, a konferansziéként is szerepet vállaló Hajdú Péter pedig szokás szerint teljesen berekedt vasárnap estére.

Mint eddig minden évben, a Frizbi műsorvezetője idén is feleségével, Sarka Katával érkezett, aki a vendégek elmondása szerint sokkal közvetlenebb volt, mint ura. Hajdú ugyanis nem merészkedett sehova biztonsági kíséret nélkül. Azt nem tudni, hogy mitől tartott.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik