Szórakozás

Sarka Katának egy álom az élete

A kétgyermekes anyuka hat évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent Hajdú Péternek, ami valóban jó döntés lehetett, mivel Kata szerint azóta tökéletes az élete.

Sarka Kata és Hajdú Péter annyira szerelmesek egymásba, hogy a romantika már a képernyőket is elhomályosítja. Házassági évfordulójukról mindketten megemlékeztek közösségi oldalukon.

“6 éve ilyenkor Hajas Laci kopogtatott az ajtómon, hogy el kell kezdeni készülődni, mert nem leszünk készen! Hamarosan indulnunk kell a Bazilikába, különben elkésünk! Nagyon-nagyon izgultam, feszült voltam, de vártam a percet, amikor kimondhatom neki az igent! (…)Elindultam Apukámmal a Bazilikába és attól perctől kezdve az életem egy álom.(…) Hálás vagyok a Jóistennek azért, hogy ilyen életünk lehet!” – írta Kata, aki élete legjobb döntésének tartja házasságát.

Hajdú hasonlóan szerelmetes sorokkal köszöntötte feleségét ezen a szép napon: “Pontosan hat évvel ezelőtt, 2008. augusztus 16-án a Szent István Bazilikában házasodtunk össze. Azóta két csodálatos gyermekkel ajándékozott meg és életem legszebb 6 évét töltöttük együtt. Nagyon sok boldog évet kívánok magunknak! Szeretlek Kata!” – írta a műsorvezető, aki imádott családjáért még egy kiskutyát is bevállalt.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik