Szórakozás

VV Gergő megházasodott

Egy erdő közepén pólóban, rövidnadrágban vette el kedvesét, Sünit.

A ValóVilág egykori szereplője, Dukai Gergő nemrég megházasodott. A fiú Németországban is kipróbálta magát szakácsként, most pedig Ausztriában dolgozik. Ezért az osztrák határtól nem messze, egy erdő közepén pólóban, rövidnadrágban vette el kedvesét, Sünit.

“Miért erdő? Inkább az a kérdés, miért tópart. Ha van egy tó, mindentől távol, akkor senkit sem zavarsz egy hatalmas bulival. Szerettem volna, ha mindenki el tud lazulni, és nem egy feszengő rendezvényt csinálunk az esküvőnkből. Soha életemben nem volt semmi annyira komoly, mint ez a nap. Sünivel több mint egy éve vagyunk együtt, és aki engem ismer, az tudja, hogy ez már a „hűha” kategória. Nem szeretünk senkinek sem megfelelni, így egyértelmű volt, hogy egy „ünnepséggel” tesszük egyértelművé, mi egyek vagyunk. És hogy milyen volt az esküvő? Könnyes, nevetős, táncolós, szuperhősös, esős, fergeteges! Sajnos az idő nem volt tökéletes, de ez sem szegte kedvünk. Szerintem ez volt a föld első olyan lagzija, ahol a feleség mint egy hercegnő, a férj pedig mint egy túrázó jelent meg” – mondta a Blikknek VV Gergő.

A nem mindennapi szertartáson természetesen Gergő húga, Dukai Regina is részt vett. Maga a ceremónia azonban nem volt hivatalos, hisz sem pap, sem anyakönyvvezető nem vett részt rajta.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik