Szórakozás

Szakított Tóth Gabi és Istenes Bence

Mindössze egy hónapig voltak együtt, kapcsolatuk pedig főleg a testiségre épült a Blikk szerint.

Mint megírtuk, lapinformációk szerint nemrég egymásba gabalyodott Tóth Gabi és Istenes Bence. A fiatalok az X-Faktor forgatásán melegedtek össze, látták őket csókolózni, az ismerőseik pedig párkapcsolatról beszéltek. Bár ők maguk nem erősítették meg a hírt.

A Blikk szerint azonban a kapcsolatnak máris vége, mindössze egyetlen hónapig tartott. Ugyan néhány héttel ezelőtt még izzott a levegő az X-Faktor mentora és műsorvezetője között, ám az egymás iránt érzett vonzalom túl kevésnek bizonyult ahhoz, hogy komoly kapcsolat alakuljon ki közöttük. 

“Gabi és Bence már nem találkoznak annyit, mint azelőtt. Ráadásul Gabi nemegyszer mondta az utóbbi időben, hogy vágyik a szerelemre, és reméli, hamarosan betoppan az életébe az igazi. Bencével ugyan jól kijöttek, de az csak szórakozás volt. Sosem volt szó róla, hogy komolyabbra fűzik a viszonyukat” – mondta a Blikknek Gabi egyik ismerőse, aki azt is megsúgta, az énekesnőnek soha meg sem fordult a fejében, hogy Bence lehetne élete párja.

Istenes most nem akart nyilatkozni, korábban viszont azt mondta a lapnak, hogy ő is a huszonéves fiatalok életét éli, hogy éppen kivel és hogyan, az titok.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik