Szórakozás

Ezért nem kell a pasiknak Tóth Gabi

Az X-Faktor mentora megfejtette, hogy miért szingli. Állítólag túl sikeres a munkájában.

Tóth Gabi a mai Borsnak elemezte, hogy bár egy tízpontos csaj, miért nem kell a férfiaknak – legalábbis annak az egynek, aki majd gyermeke apja lehetne.

“Én egy egyszerű vidéki lány vagyok. Őszinte és jószándékú, és nem vágyom semmi másra, mint arra, amire minden velem egykorú nő: szeressek és szeressenek. (…) Nem akarok többet az élettől, mint egy eladólány, egy menedzser vagy egy kozmetikus, egyszer meg akarom találni a társam, aki a gyermekeim apja lesz. Nem vagyok elkésve, a 26. évemben járok” – kezdte a lapnak az X-Faktor mentora.

“Hogy mégis mi az oka annak, hogy még nem talált rám a sírig tartó szerelem? Ennek egyszerű oka van. Ebben az emancipált világban sajnos nem tudnak mit kezdeni a férfiak azokkal a nőkkel, akik sikeresek és nem függenek senkitől. Ennyire egyszerű ez. Rettentő nehéz a dolgom, mert a legtöbb férfi, ha tagadja is, Tóth Gabi ismert embert látja bennem, és nem Tóth Gabit Tapolcáról, aki őszinte, házias, jókat főz, bú-jós és hűséges. Pedig én ez vagyok akkor, amikor nem a színpadon állok” – tette hozzá Tóth Gabi, aki állítólag éppen Istenes Bencével kavar.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik