Szórakozás

Híresek és hűtlenek – miért csalják meg egymást a sztárok? (x)

A hírességek is ugyanolyan emberek, mint mások. Szeretnek, örülnek, hazudnak és megcsalnak - bár önmaguk legtöbbször nem tudják megindokolni, hogy miért.

Mi a hűtlenség oka?

Rózsaszínnel a nők, kékkel a férfiak válaszai

David Beckham, Jude Law, Elizabeth Taylor, Schobert Norbi, Tallós Rita, Horváth Éva – csak néhány név azok közül, akikről kiderült, hogy megcsaltak valakit vagy megcsalták őket. Néhányan köztük örömmel művelik ezt partnerükkel a mai napig, néhányan képesek elfogadni ezt, a legtöbben mégis fájdalmas csalódásként élik meg. Úgy, ahogyan az átlagemberek, persze ők is olyan megbízható társra vágynak, akik egy komoly, hosszú távú párkapcsolatban képzelik el az életüket. De ez sajnos nem mindig jön össze. Hogy miért? Például a megcsalás miatt. Az Elittárs párkapcsolati hűség és hűtlenség témáját vizsgáló kutatása szerint a nők túlnyomó részt bosszúvágyból vagy az unalmas kapcsolatuk miatt csalják meg a másikat, míg a férfiaknál ennek vagy nincs konkrét oka, vagy csak egyszerű testiségre vágynak. A diplomások és igényes egyedülállók társkeresője egy infografikát is készített az okokról (balra), amelyek nagyon hasonlóak a hírességek indokaihoz.

David Beckham
A Spice Girls tagjaként ismertté vált Victoria még 1999-ben ment hozzá Davidhez, akiről öt évvel később kiderült, hogy szeretőt tart. Egy interjúban maga a szerető számolt be a dologról, aki szerint az egész tisztán csak a szexről szólt kettőjük közt, mindig meccsek előtt találkoztak szállodai szobákban. Victoria teljesen összeroppant miután tudomást szerzett férje félrelépéséről. Sokáig fontolgatta a szakítást, ám végül megbocsátott.

Schobert Norbi
Rubint Réka és a fitneszguru néhány éve a Frizbiben vallották be, hogy amikor megtudták, Norbi szívbeteg, majdnem tönkrement a házasságuk. Először Réka volt az, aki összeomlott, aztán pedig Norbi érezte úgy, hogy lépnie kell, ki kell szállnia a nyugodt családi fészekből, élnie kell, csajozni, nehogy lemaradjon valamiről. Kiderült, hogy félre is lépett. Azóta kibékültek és minden rendben van közöttük, bár Réka néha tesz apró célzásokat arra vonatkozóan, hogy Norbi észnél legyen.

Elizabeth Taylor
A világ egyik legszebb asszonyának tartott, 2011-ben elhunyt színésznő, összesen nyolcszor kötött házasságot. Magánélete igencsak mozgalmas volt. Egyik legendás félrelépésének második férje, – az állítólag igazi papucsférj – Michael Wilding volt a szenvedő alanya. A színésznő mellette Mike Todd filmproducerrel bonyolódott heves flörtbe, még egy kislányuk is született. A hatalmas boldogságnak egy repülőgép-szerencsétlenség vetett véget: a férj magánrepülőgépével lezuhant, teste szénné égett. A kétségbeesett özvegyet ezután férje legjobb barátja, Eddie Fisher vigasztalta.

Tallós Rita
A Jóban rosszban egykori szereplője egyáltalán nem hisz a monogámiában. A szótárában a megcsalás szó nem, csak a botlás szerepel. “Vigyázni kell, ne bántsuk meg a másikat! Ha fontos valaki, nem vallom be a botlást, nem akarok fájdalmat okozni. Csak akkor vallok színt, ha szakítani kell, és máshogy nem megy. Egyszer egy hétéves kapcsolatomban engem csaltak meg, ekkor nyitottam én is más felé” – mondta Rita még régebben a Borsnak.

Jude Law
A brit szépfiú Sienna Millerrel való kapcsolata elég viharos volt. Jude előbb Sadie Frostot csalta meg Siennával, majd pedig Sienna mellől lépett félre a gyermekei babysitterével. A pár a bocsánatkérést követően 5 hónappal szakított, majd 3 évvel később újra összejöttek, hogy 2 év után ismét szakítsanak. Jude Law azóta sem változott sokat. Az ismét házas angol színész nemrég egy magyar forgatás alkalmával Zimány Lindával is összegabalyodott. Szerencsétlenségére videóra is vették az esetet.

Horváth Éva
A műsorvezető számára megbocsáthatatlan bűn, ha valaki megcsalja. A csinos műsorvezető világéletében őszinte és hűséges volt a partneréhez, de sajnos saját bőrén tapasztalta meg, hogy milyen az, amikor az ember elveszíti a bizalmát a másikban. “Én soha nem tudnék a párom szemébe nézni, ha akár egy kicsit is félrekacsintgatnék más férfiak felé. Ha azt érzem, hogy egy kapcsolat kihűlt, akkor továbblépek. Szeretem megbeszélni és lezárni a dolgokat. Éppen ezért nagyon fájdalmasan tud érinteni, ha megcsalnak és a szemembe hazudnak. Ilyenkor mindig saját magamat kezdem el ostorozni” – mondta korábban a Borsnak Horváth Éva.

Mindez bárkivel megtörténhet enyhébb vagy erősebb formában. De mit lépünk, ha a párunk ténylegesen hűtlen volt? Az internetes társkereső kutatása szerint annak ellenére, hogy a férfiak és a nők is a megbízhatóságot, az őszinteséget és a hűséget sorolták fel jövendőbeli kapcsolatuk alappilléreként, sokan megbocsátanák a félrelépést: a férfiak 31% és a nők 26%-a szemet hunyna a megcsalás előtt. Mindeközben azonban a kutatás minden bizonnyal érzékeny pontra tapintott a megkérdezetteknél, ugyanis az egyedülálló férfiak 20%-a, a nőknek pedig 31%-a azért választotta az Elittárs oldalt, mert olyan társra vágyik, aki hozzá hasonlóan megbízható párt keres, és hosszú távú párkapcsolatban képzeli el az életét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik