Közélet

Összetört szívű nők ellen nyomoz a rendőrség

Két hölgyet szédített a komáromi Casanova. Vitték az autóját, ám ezt nem kellett volna a rendőrség szerint.

Szerelemre vágyott egy komáromi férfi, így az internetet hívta segítségül, hogy párra találjon. Egy társkereső oldalon ismerkedett meg egy 29 éves nővel. Minden jól alakult, két hónapon át leveleztek, a férfi azt ígérte, ha hazatér Németországból, találkoznak. Így is történt, kedden, egy Pest melletti faluban randevúztak.

Onnan Komáromba mentek, másnap  váltak szét a városban, mint kiderült, a férfi egy másik nőnek is csapta a szelet, vele találkozott a külön töltött órákban. Őt is látni akarta, mielőtt visszautazik Németországba. A randevú után visszament a szállodába, de szinte azonnal kidőlt, mivel elég sokat ivott. Este 10 óra körül ébredt fel, ám partnerét már nem találta ott. Ahogy kinézett az ablakon, látta, hogy bizony az autójának is csak hűlt helye.

Kiderült, hogy a 29 éves nő átnézte a férfi híváslistáját, és kíváncsi lett, ki az, akivel választottja délután beszélgetett. A férfi lebukott, a két hölgy úgy döntött, számon kéri. A hotelszobában találkoztak. A 46 éves szlovák asszony végül a férfi kocsijával ment haza, vele tartott a másik nő is. Másnap – azaz csütörtökön – délelőtt vitték vissza az autót, ekkor már a rendőrök fogadták őket a szállodánál.

Kihallgatásán a fiatalabb nő elmondta, hogy a férfi munkával és házassággal kecsegtetett, de újdonsült párja folyamatos SMS-üzenetei gyanússá váltak neki. Felhívta azt a számot, melyre szerelme az üzeneteket küldte. Gyorsan kiderült számára, hogy választottja mást is hamis ígéretekkel szédít. Szembesíteni akarták, ám a férfi olyan mélyen aludt, hogy nem tudták felébreszteni.

A két nő ellen jármű önkényes elvétele miatt indult eljárás, a hűtlen férfi pedig visszakapta az autóját – derül ki a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik