Szórakozás

Amerikában is címlapra került a meztelen Zimány Linda

A modell egyszerre két kontinensen szerepel a Playboyban. Ő az első magyar lány, aki a nyuszis magazin amerikai kiadásának címlapján domboríthat.

Zimány Linda amerikai karrierre vágyott, és most sikerült; igaz ugyan, hogy nem színésznőként, de most az USA-ban is a címlapon pózolhat.

A Jude Law-affér talán nem, a tavaly megnyert Las Vegas-i Tropic Beauty szépségverseny viszont annál nagyobb segítség lehetett ahhoz, hogy Lindát a Playboy atyja, Hugh Hefner is felfedezze. Így most a Kefír barátnőjeként köztudatba robbant modell több országban is a nyuszis magazinban szerepelhet.

“Múlt pénteken jelent meg az amerikai kiadás példájára A természet csodái címmel az első különleges kiadásunk Magyarországon is, amiben csak gyönyörű lányok képei szerepelnek. Olyan fotó­kat válogattunk Lindáról, amelyek egy részét a hazai közönség még nem láthatta” – mondta el a Borsnak Pantl Péter, a Playboy főszerkesztője.

Linda a lap munkatársának elmondta, az újságban látható fekete-fehér fotósorozat nem egy tipikus Playboy-anyag, neki mégis nagy kedvencei ezek a képek, amikből ízelítőt IDE kattintva láthat.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik