Szórakozás

Balázsék megszólaltak a megerőszakolt lány ügyében

A Morning Show szerint a megerőszakolás nem volt poén tárgya.

Mint megírtuk, a Class FM Morning Show-jában is téma volt az ELTE gólyatáborában történtek, ahol megerőszakoltak egy fiatal lányt. Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri meglehetősen sajátos stílusban dolgozták fel a hírt. Egyesek szerint cinizmus, helyenként gúny és egy sor rossz poén volt abban a félórás blokkban, ahol ezzel foglalkoztak.

A Morning Show csapata nemrég a műsor weboldalán reagált a megjelent újságcikkekre.

“Balázsék reagáltak a tegnap este megjelent rosszindulatú cikkekre, amikben szerintünk kiforgatták az elhangzottakat. A megerőszakolás nemhogy nem volt poén tárgya, hanem még a szervezők felelősségét is felvetettük! A gólyatáborok többségéről a véleményünket viszont a betelefonálók is igazolták. Úgy tűnik hallgatóinkat szerencsére még ilyen – like, -és kattintás vadász rosszindulatú firkászok sem tudják megvezetni. Mi csak azt reméljük, hogy a továbbiakban a magukat újságíróknak nevező egyének hasonlóan hangzatos szalagcímekkel írják majd meg azt is. Ha adakozni kell vagy jótékonykodásra buzdítani.”

A műsorvezetők a ma reggeli adásban is szántak tíz percet a reakcióra, amelyben Sebestyén Balázs kiemelte, hogy egyetlen hallgatójuk sem szólt be nekik az állítólagos félresikerült poénkodás miatt.

“Érdekes, hogy adás alatt egyetlen olyan SMS nem jött, amely azt firtatta volna, hogy erről a témáról mi miért így beszélünk. Egészen délutánig ez senkinek fel sem tűnt. (…) Egész egyszerűen mi nem humorizáltunk ezen az eseten, tessék visszahallgatni! Beszélgettünk a gólyatáborról, ott valóban humorizáltunk, de nem ezen az eseten” – mondta a ma reggeli adásban Balázs.

A műsorvezetők döbbenten fogadták a cikkek alatti kommenteket is, amelyek egyikében valaki például azt kívánja, hogy az ő egyik családtagjuk is élje át ezt, hogy fel tudják mérni az erőszakolás súlyosságát.

 

Döntsön Ön!

Itt meghallgathatja az ominózus műsort, és eldöntheti, Balázsék ízlésesen, óvatosan, körültekintően, avagy nyeglén, érzéketlenül, idétlenül, méltatlanul járták-e körül a hírt. A műsorfolyam alatti kommentek azért inkább az utóbbira engednek következtetni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik