Szórakozás

Párizsban kérték meg Pirner Alma kezét

Az Eiffel-torony tetején mondott igent Pirner Alma. A rúdtáncbajnok és párja már az esküvőt tervezgetik.

A néha jótékonyságból is vetkőző Pirner Alma csodálatos hétvégén van túl. Párja Párizsban, egy gyönyörű gyémántgyűrű kíséretében kérte meg a kezét.

“A születésnapomon számítottam arra, hogy meg fogja kérni a kezem, mert tudtam, hogy valami alkalomhoz szeretné majd kötni. Egy kis dobozt vett elő a vacsora asztalnál a kedvenc éttermemben, és még akkor is azt hittem, hogy biztos a gyűrű lesz benne. Amikor kinyitottam, egy mini Eiffel-torony medált találtam a dobozban, és azt mondta, hogy szeretne elvinni Párizsba egy hosszú hétvégére” – kezdte Alma, akit végül a romantikus hétvégén nagyobb meglepetés is ért.

“Az utolsó este azt mondta, hogy ő szeretne felmenni az Eiffel-torony tetejére, mert még soha nem járt ott, én pedig benne voltam. Kígyózó sorok álltak mind a 3 liftnél, és láttam már, hogy 1-2 órás sorban állás következik. Közben azt is kiírták, hogy a legteteje le van zárva, csak a 2. emeletig lehet felmenni, ami miatt kicsit csalódottak voltunk, de akkor már úgy voltunk vele, várjuk végig a sort. 1 órás várakozás után végre a pénztárhoz jutottunk, amikor valami csoda folytán kiírták, hogy megnyitották a legtetejét is. Nagy tömeg volt fent, és az idő pont naplementéhez közeledett. Csodáltuk fentről ölelkezve Párizst, és azt beszéltük, milyen szerencsénk volt, hogy utolsó este feljutottunk, ahogy szerettük volna. Akkor még nem tudtam, hogy nincs vége…. Egyszer csak azt látom, hogy eltűnik mellőlem, és amikor oldalra nézek, látom, hogy letérdelt, kezében a gyűrűvel… ennél romantikusabb pillanatot nem tudtam volna elképzelni. Rögtön elkezdtek folyni a könnyeim, annyira meghatódtam. Egy csodás pillanat volt, az egyik legszebb életemben.  Utána lejöttünk a toronyból, leültünk a parkba a fűre, vettünk egy üveggel a kedvenc pezsgőmből, és késő éjjelig néztük Párizs fényeit és a kivilágított Eiffel-tornyot. Ami az esküvőt illeti, biztos, hogy nem szokványosat szeretnénk, inkább olyat, ami csak Rólunk szól” – tette hozzá a rúdtáncbajnok.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik