Szórakozás

Nem a rák miatt halt meg Bajor Imre – állítja a ciánnal kezelő Vargha

Egészen meghökkentő dolgot állított Vargha Zoltán, a ciánnal kezelő "orvos" a Frizbi felvételén. Szerinte a színész halálát vitaminok okozták.

Ahogy már írtunk róla, a Bajor Imrét kezelő Vargha Zoltánról nemrégiben kiderült, semmilyen orvosi végzettséggel nem rendelkezik. A gyógyító pert fontolgat, ráadásul állítja, ő kigyógyította a színészt a rákból. A Frizbi felvételén pedig egészen meglepő diagnózist is felállított Bajor Imre halálának okáról. 

“Az őt kezelő orvosokkal folyamatosan konzultáltam, így hozzám is eljutottak Imre leletei. A legfrissebbeken már sem a tüdőben, sem az agytörzsön nem lehetett látni rosszindulatú elváltozást. Persze ez nem azt jelenti, hogy sejtszinten már nem volt jelen a szervezetében a rák, de ez nem volt vizsgálat tárgya. Bajor Imre nem a rák miatt halt meg! Nem is az úgynevezett B17-vitaminok miatt, amelyek ciánt tartalmaznak, és itthon nem is forgalmazhatók. A vitaminos kezelés mellé kapott nagy mennyiségű C-vitamin-kúra, és a morfiumos kezelések okozták a vesztét, a szíve vitte el” – állítja Vargha, akinek Hajdú Péter alkut is ajánlott. A műsor nézői közül tíz emberen kell bebizonyítania, mennyire hatásosan működnek a módszerei.

“Amerikában már volt egy hasonló kísérlet, szintén tévéműsorban, szintén tíz emberrel. Ezt szeretem, nem a magyarázkodást. Természetes, hogy ezúttal is vállaltam” – nyilatkozta a Borsnak a gyógyító.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik