Szórakozás

Nem csak a modellkedésből él Kulcsár Edina

Az idei szépségkirálynő szeret egyszerre több lábon állni, és párjával közös vállalkozásába is rengeteg energiát fektet.

A nemrég szépségkirálynőnek megválasztott Kulcsár Edina nemcsak a kamerák előtt pózol és jótékonykodik, hanem az üzleti életben is megállja a helyét. A life.hu munkatársának szerelmével közösen vállalkozásukról meséltek.

“Már két éve alkottunk egy párt, amikor kitaláltuk, hogy szeretnénk valamilyen vállalkozást együtt csinálni. Megvettünk egy mobiltelefonokkal kereskedő internetes felületet, ami már nem tudott tovább fejlődni, majd egy magasabb színvonalra vittük. Olyannyira jól sikerült, hogy beneveztek minket az ország boltja versenyre is” – meséli Edina párja a cégről, ahol a szépségkirálynő az angol nyelvű tárgyalások lebonyolítása mellett leginkább a kreatív részt vállalta magára.

“Nagyon szeretek több lábon állni és több dolgot csinálni, hisz a mai életben csak így lehet talpon maradni és sikereket elérni. 23 éves vagyok elég jól haladok, ha az egykori osztálytársaimhoz hasonlítom magamat. Szándékomban áll még több vállalkozásba belefogni, egyre nagyobb lépésekben haladni. Szeretnék a párommal egy normális hátteret teremteni, házat, autót, mielőtt egy nap majd érkezik a babánk. Nem a páromtól várom el, hogy mindezt biztosítsa a számomra, mindent közösen szeretnénk megteremteni” – mondta el Edina, aki jelenleg a világverseny előtti felkészüléssel tölti mindennapjait.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik