Szórakozás

Virsliért hisztizett Kárász Robi

A TV2 műsorvezetője állítólag szabályosan dührohamot kapott, amiért a többi vendég megette a virslit egy négycsillagos szálloda reggelijénél.

Kárász Robi reggelijéből nem hiányozhat a bécsi virsli, ezt már egy egész négycsillagos szálloda személyzete és vendégei tudják. A Bors egyik olvasója számolt be arról, ahogyan a Mokka műsorvezetője “dührohamot kapott” nyaralása alatt.

“A múlt héten a velencei négycsillagos hotelben pihentem. Ott szállt meg Kárász Róbert és kedvese, Róza is. Az egyik reggel arra lettünk figyelmesek, hogy a műsorvezető felháborodottan beszél az étterem személyzetével. Azt nehezményezte, hogy a reggeli kínálatban nem volt virsli. Nevetséges volt a hisztije. Minden volt a kínálatban, roskadozott az asztal, de ő csak virslit volt hajlandó enni. Nem gondoltam volna, hogy ilyen kekeckedő alak” – írta levelében az olvasó.

Kárász a Bors kérdésére beismerte, elképzelhető, hogy a kelleténél egy kicsit morcosabban reagált. Mentségére szóljon, hogy a reggeli úszás után nagyon éhes volt.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik