Szórakozás

Rossz passzban van Hujber Feri

A színész kiborult Bajor Imre halála miatt, gyászolja Robin Williamset, és csúnyán berágott azokra, akik szinkronmunkáit kritizálják.

Hujber Feri nem éppen legjobb időszakát éli mostanában. Ahogy már mi is beszámoltunk róla, a színészt nagyon megviselte Bajor Imre halála, az utcán roskadt össze fájdalmában. Annál érdekesebb viszont, hogy a temetésen mégsem vett részt, amit a Borsnak így magyarázott:

“Ha megjelentem volna a szertartáson, biztos vagyok benne, hogy nem tudtam volna visszafogni magam. Mikor Imre lánya a szertartáson arról beszélt, hogy mit mondott neki és testvérének az édesapja, legszívesebben szabadjára engedtem volna az érzéseimet, a fájdalmat. De nem akartam, hogy a legcsekélyebb módon is elvonjam a szertartásról a figyelmet, hiszen az méltatlan lett volna Imréhez és a szeretteihez is. Tapintatból és tiszteletből nem vettem részt a temetésen” – mondta Hujber, aki azt is elárulta, Robin Williamset is gyászolja, az ő halála is nagyon mélyen érintette.


Fotó: Facebook

Valószínűleg az sem tett túl jót a színész hangulatának, hogy a Vikingek című sorozatban rábízott szinkronszerepet sokan kritizálták, ezért egy igencsak alpári stílusú levelet fogalmazott meg, amit a comment:com blogon lehet teljes terjedelmében elolvasni.

“Minden F*szkalapnak aki a hangomon lovagol…
A Vikingek sorozatot azért kaptam meg mert valaki azt érezte hogy én vagyok az!
Nem mert kib*szott Celebk*rva vagyok hanem mert másképp megy a szinkron szereposztás mint ahogy Ti gondoljátok!” – kezdődik a levél, amiben aztán helyenként egészen eltérni látszik a tárgytól, sőt néha egészen képzavaros sorokat is olvashatunk.

“Nem akarom hogy megint ezen lovagoljon a média de a feleségemmel évtizedes vita a nyitott házasság, harc, család, én nyugatra akarok menni Ő maradni, és hogy közöltem csak akkor hagyom itthon a gyerekekkel, ha jön a betörő, nem hívja a rendőrséget hanem levágja a fejét és elássa hátul a kertben….
Halálosan komolyan gondolom!”   – írja a színész, aki remélhetőleg második gyermeke megszületését már vidámabb hangulatban fogja köszönteni.

Ezt olvasta már? Sérülést szenvedett Erdei Zsolt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik