Szórakozás

Szabó Zsófi nem tragédiája miatt változott meg

A színésznő az elmúlt hónapokban jelentős változáson ment át kívül-belül. Azt állítja azonban, ennek semmi köze nincs édesapja halálához.

Szabó Zsófinál a legszembetűnőbb változás az, hogy megvált hosszú szőke hajától, de ezenfelül életvitele is nagyban különbözik a korábbitól. Belevetette magát a sportolásba, különösen a futásra koncentrál, kéthetes norvégiai teljesítménytúrája saját bevallása szerint is az eddigi komfortzónáján kívül esett és három hónapja vegetáriánus életmódra váltott. Mindezek ellenére a színésznő azt mondja, ez csak egy természetes folyamat, éppen annyira változik, mint mindenki más.

“Sokan azt gondolják, hogy az elmúlt hónapokban átértékeltem az életemet, és olyan új szokásokat vettem fel vagy olyan új életformát alakítottam ki magamnak, amely nagyban különbözik a régitől, pedig ez nem igaz” – mondta Zsófi, aki kutyájával futóversenyre készül.

A Jóban Rosszban színésznője azt is elárulta, hogy nem tekint magára vegetáriánusként, mindössze most nem hiányzik neki a hús: “Nem azért nem eszem, mert vegetáriánus lettem. Egyszerűen maga a folyamat, ahogyan elkészítek egy húst, maga a hús illata nem hiányzik. Valahogy most jobb e nélkül, aztán majd meglátjuk, hogy ez később hogyan alakul.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik