Szórakozás

Csúcsokat dönt a fröcsögés Szabó Zsófi oldalán

A színésznő keresztfia szülinapi bulijáról töltött fel fotót a Facebookra, amihez megdöbbentően sok negatív hozzászólás érkezett.

Sarka Kata és Hajdú Péter kisfia 4 éves lett. A kis Dávidkának Szabó Zsófi a keresztanyja, aki ebben a minőségében természetesen nem maradhatott le a kisfiú szülinapi bulijáról sem. A büszke keresztmami közösségi oldalán is szerette volna megmutatni az ünnepeltet, ami nem várt reakciót váltott ki a kommentelők többségéből.

A képen ugyanis a kis Dávid előtt több torta is van az asztalon, amit a hozzászólók túlzásnak, és az elkényeztetés jelének tituláltak. A valóban igen negatív hangvételű kommentekre Zsófi is reagált:

“Az elmúlt hónapokban összesen nem volt ennyi negatív komment mint ez a kép alatt! Mi történt? Ti, hogy kerültök ide? Ez nem az a felület, ahol szívesen látott személyek vagytok!!! Az eszetekbe sem jut, hogy esetleg sokan vagyunk ? Tényleg egy 4 éves kisfiún köszörülitek a nyelvetek? Szomorú …” – írta a színésznő, aki az eredeti bejegyzést még az “Én vagyok a legboldogabb keresztanya a világon” mondattal osztotta meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik