Szórakozás

Jáksó László: Az emberek zöme véresen hülye

A Class FM távozó műsorvezetője komoly kihívásnak tartotta annak a keskeny mesgyének az eltalálását, ahol egyszerre kell szórakoztatni a gyereket, és a szülőt, az okosat és butát.

Szeptembertől már nem hallani többé a Class FM-en Jáksó Lászlót, aki húsz éven át folyamatosan rádiózott. A műsorvezető a Heti hetesben továbbra is jelen lesz, mellette programozással, weboldalak készítésével foglalkozik majd. A rádiózás nem nagyon hiányzik neki, igazából már rég elkezdett rotyogni a búcsúvacsora.

“Sokan kérdezték már tőlem, ezt a sok betelefonáló barmot hogy bírom, de most is azt gondolom, az emberek zöme véresen hülye, csak egy kis hányaduk rendelkezik némi intelligenciával, és kihívásnak tartottam annak a keskeny mesgyének az eltalálását, ahol a Disney-filmek is egyensúlyoznak, miszerint, egyszerre kell szórakoztatni a gyereket, és a szülőt, az okosat és butát” – mondta a Blikknek Jáksó.

A lap arról is kérdezte a távozó rádióst, hogy szándékosan is sértett-e meg embereket. “Lustább vagyok annál, hogy másoknak ártani akarjak, de tudom, hogy a műsorban sok embert megbántottam, mert mindig azt mondtam, ami az eszembe jutott, és azzal is tisztában vagyok, hogy ezzel nem értéket közvetítettem. Szórakoztattam. Ahogy tudtam, próbáltam tiszteletben tartani azokat a határokat, amelyeknek a tiszteletben tartását magam is elvárom…” – tette hozzá.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik