Szórakozás

Jáksó László nagy lépésre szánta el magát

A műsorvezetőnek már az egészsége is veszélybe került szenvedélye miatt, ezért nehezen, de megtette az első lépést.

A Szombat Esti Láz zsűrijében is feltűnt Jáksó Lászlónak elege lett abból, hogy túlsúlyát cipelje, ráadásul már a leghétköznapibb tevékenységek is nehezére estek, ezért döntött úgy, hogy orvoshoz fordul segítségért.

“Szép utoljára tízéves koromban voltam, ebből a szempontból mindegy lenne, milyen kövér vagyok, de majdnem egymázsásan már nem érzem jól magam. Nem beszelve arról, hogy visszanézve egykori önmagamat a tévében már nekem is szembetűnt, mi történt velem. Akkor is tokás vagyok, ha nincs rajtam túlsúly, de nem akarom megvárni, hogy a tokám leérjen a köldökömig. Ami meg fontosabb: észrevettem, hogy mar az egyszerű, hétköznapi teendőim is nehézkesen mennek. Nehezemre esik például lehajolni. Extrém sporttá vált a cipő bekötése. Alig kapok levegőt, amikor lépcsőn kell felvonszolni magamat, szóval be kellett látnom, hogy radikálisan változtatnom kell az életmódomon, mert nem lesz annak jó vége, ha gyakorlatilag végigeszem az egész napot” – mesélte a saját magát kifigurázó rádiós a BEST-nek.

Miután a vizsgálatok során az orvos azzal ijesztgette Jáksót, hogy cukorbetegsége is lehet, ha így folytatja, megígérte, hogy ellenáll a kísértésnek és egészségesebben táplálkozik ezentúl.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik