Szórakozás

Ezért öntött jeges vizet a fejére Gönczi Gábor

A műsorvezetőre nem hőhullám tört, hanem az Ice Bucket Challenge nevű új őrület részeként vállalta be a hűsítőt.

Gönczi Gábor a világsztárok nyomába lépett. Hazánkban elsőként tette meg ugyanis azt, ami mostanában a külföldi hírességek mókája – nyakon öntötte magát egy vödör jeges vizzel. Ahogy tette ezt például a Facebook atyja, Mark Zuckerberg is nemrégiben. A kissé fura játék arról szól, hogy mindenkinek, aki bekerül, magára kell öntenie egy vödör hideg vizet, és/vagy támogatni az amiotrófiás laterálszklerózisos betegek alapítványát, ezután pedig megnevezni három embert, aki folytatja a láncot.

Az amiotrófiás laterálszklerózis az agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulásával járó végzetes betegség, ami a légzőizmok megbénulásával ér véget. Az alapítvány a betegség gyógymódját kutatja.

Gönczi Gábor tehát most bevállalta a jeges vizet, a stafétát pedig Kovács Ákos zenésznek, Dzsudzsák Balázs futballistának és Palvin Barbara modellnek adta át, hogy a következő 24 órában vagy vegyenek magukhoz egy vödör jeges vizet, és küldjék el a Fókusznak az erről készült felvételt; vagy juttassák el adományukat az ALS-szindróma magyar érintettjeinek. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik