Szórakozás

Csiszár Jenő elárulta távozása okát

A ClassFm ma jelentette be hivatalos közleményében, hogy két munkatársuktól is megválnak. Csiszár most közösségi oldalán vallott az okokról.

Csiszár Jenő nem csak műsorvezetőként, de társ-programigazgatóként is segítette a ClassFm piacvezetővé válását. Öt év után most mégis megválnak tőle. A rádiós azt állítja, a döntés közös megállapodásból született, miután úgy érezte szüksége van a váltásra.

“Szakmai életem csúcs 5 évén vagyok túl, de az elmúlt időszakban azt éreztem, hogy már fogy a motiváció, ezért úgy döntöttem, hogy váltok, és új kihívást keresek. Az egész eddigi életemet az mozgatta, hogy egy feladatot csak addig szabad csinálni, amíg 100%-ban leköt, motivál, mert így tudom a legtöbbet adni!” – írta Jenő a Facebookon.

Korábban olyan pletykák is szárnyra keltek, mi szerint Csiszár többször is konfliktusba keveredett főnőkével, ezért kellett távoznia.

“Munkatársaimmal való kapcsolataim megromlásáról nem tudok, de mint minden munkahelyen nálunk is különböző személyiségek dolgoznak, más-más jellemmel, így előfordulhat, hogy nem mindenkivel volt baráti a kapcsolatom, de ez az irányomból nem befolyásolta a szakmai munkát és az egymás iránti megbecsülést.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik