Szórakozás

Völgyesi Gabi öccsébe szerelmes Péter Szabó Szilvi

A Nox egykori énekesnője színt vallott új párjáról, aki ráadásul kolléganőjének a testvére.

Péter Szabó Szilvi sokáig élt egyedülállóként, miután kilépett előző kapcsolatából. Az énekesnő azonban néhány hete bevallotta, hogy újra boldog, de akkor még babonából nem szerette volna elárulni, kiről is van szó. Kiderült, hogy a férfi a Unique énekesnőjének öccse, akivel azelőtt sohasem találkozott, pedig Szilvi és Völgyesi Gabi már 11 éve ismerik egymást.

“Év elején történt. Egy házibuliban ismerkedtünk meg, amelyre nem is volt kedvem elmenni. Aztán annyira természetesen alakult minden, hogy egyszer csak azt vettem észre, együtt élünk” – kezdte Szilvi a Blikknek.

“Korábban sokszor volt probléma abból, hogy egy nem a szakmában dolgozó ember nem értette meg az életvitelem, de szerencsére Gyuri tisztában van azzal, milyenek egy énekesnő mindennapjai. Az egyik legjobb barátommá lett az elmúlt pár hónapban, aki felhúz, ha lent vagyok, és velem nevet, ha jó a kedvem. Annyira természetes volt az első pillanattól fogva, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy szeretem” – áradozott párjáról az énekesnő, aki ma már csak szólókarrierjére koncentrál, és nem akarja folytatni a Noxszal.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik