Light

Nem szeretne búcsúkoncertet a NOX egykori énekesnője

Péter Szabó Szilvi nem menne a "romok közé", helyette inkább szólókarrierjére koncentrál.

A NOX együttes már öt éve nem létezik, a tagok pedig eltávolodtak egymástól. Tominak alkohol- és gyógyszerproblémái mellett egy válással is meg kellett birkóznia, Péter Szabó Szilvi pedig egy hatalmas szerelmi csalódás után Ausztráliába menekült. Egy ideje viszont már újra itthon van; úgy érzi az elmúlt időszakban végre”felnőtt”, és minden energiájával régi-új karrierjére koncentrál. A Borsnak adott interjújában azért beszélt arról is, hogy a Nagy Tomival való békülés ellenére miért zárkózik el egy búcsúkoncert lehetőségétől.

“Közel öt év telt el. Úgy gondolom, nem nagyon van apropója ennyi év után egy búcsúkoncerttel előállni. Azt hiszem, az emberek fejében talán él egy illúzió, amit nem szabad elvenni vagy összetörni. Az egyik legjobb barátnőm az elmúlt pár évben megtanított egy nagyon fontos dologra: ne menj a romok közé! Igaza volt! Újat szeretnék építeni és adni. ­ (…) Azt elképzelhetőnek tartom, hogy egyszer összeállunk egy-két koncert erejéig, hogy legyen egy méltó befejezés, de azt véletlenül sem nevezném búcsúkoncertnek.”

Fotó: Facebook

Egykori zenésztársával való kapcsolatáról pedig így mesélt: “Nagyon szeretem Tomit, és nem értem, hogy mi történik vele, és azt sem értem, hogy miért lök el magától. Sok mindenen átmentünk együtt, csatákat vívtunk, hogy sikeres legyen a munkánk, és nekem ő olyan, mintha a testvérem lenne. Ez így is marad. A testvérünkre is szoktunk haragudni, de hosszú távon azért nem lehet. Azt nehezményezem, hogy nem nagyon említi: ő szállt ki a csapatból bő fél évvel az utazásom előtt. Ráadásul nem is tőle tudtam meg, hogyan döntött, de tiszteletben tartottam. Sok lehetőség jött neki akkoriban, és már talán nem is érezte magát olyan jól a csapatban. Jelenleg sajnos nem nagyon van kapcsolat közöttünk” – mondta el Szilvi, aki a múlt lemásolása nélkül szeretné a régi életérzést átadni zenéjében a közönségnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik