Szórakozás

Féltékenykedéssel telnek Varga Viktorék mindennapjai

Az Édes Élet szerelmespárja a műsor kezdete óta folyamatosan veszekszik. Elmesélték, milyen okok miatt.

Bár Cinthya Dictator és Varga Viktor a Szigeten örök hűséget esküdtek egymásnak, a hétköznapokban mégis állandóan veszekednek. A Borsnak most az okokról beszéltek.

“Viktor szakmai féltékenysége mostanában minden egyes nap előjön. Állandó versengés alakult ki köztünk, hogy ki miben jobb. Korábban ilyen sosem fordult elő, sőt, eddig én próbáltam mindenben segíteni Viktort. Azzal, hogy egy kicsit az én dolgaim is előtérbe kerültek, több lett a súrlódás, mert Viktort ez eléggé zavarja” – mesélte Cinthya, aki azt is elárulta, Viktor is, ő is is nagyon féltékeny.

Fotó: Facebook 

“...Viktor attól parázik, hogy elcsábulok, és én is féltékeny vagyok, mivel a nők meg vannak őrülve érte, sokan fel is kínálkoznak neki. Meg a show kedvéért néha a kamerák előtt kicsit összekapunk, amit aztán haza is hozunk magunkkal, pedig igazából nem is kéne komolyan kezelni az efféle konfliktusokat. A műsor előtt egyáltalán nem ilyenek voltunk, legfeljebb akkor civakodtunk, ha valamit együtt alkottunk. (…) Ha egyszer vége lesz a forgatásoknak, az mindenképpen jót tesz majd a kapcsolatunknak” – mondta el a lány.

Csúnya dolog, hogy Cinthya azt mondja, én vagyok csak szakmailag féltékeny, hiszen ez fordítva is áll. Az viszont normális szerintem, hogy férfiak és nők féltékenykednek egymásra. Napokig is féltékeny tudok lenni, de ez is normális, hiszen ez viszi előre az utunkat, mert hatással vagyunk egymásra. Ez egészséges, mert amellett, hogy szerelmespárként élünk, mindketten művészemberek is vagyunk” – fűzte hozzá Varga Viktor az elmondottakhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik