Szórakozás

Részegen dajdajozott Kökény Attila

A Megasztár felfedezettjének a kelleténél hosszabbra nyúlt a hétfő estéje.

Kökény Attila még kedden reggel tegnap reggel fél hétkor még ittas állapotban a belvárosban dajdajozott, és csak nyolc órakor keveredett haza. A Blikk olvasója szerint a Megasztáros nem kicsit volt ittas állapotban, egy másik férfival volt, akivel valamilyen zeneszámról vitatkoztak és káromkodtak. Azon ment a veszekedés, ki írta a szöveget, és hogy nem jó a hangszerelés.

Amikor a lap meg akart bizonyosodni erről, Attila testvére először letagadta a görbe estét, az énekes azonban elmondta, hogy valóban hosszúra nyúlt a szombati buli.

“Igen, valóban buliztunk a testvéreimmel, öten voltunk, és remekül éreztük magunkat. Kirúgtunk a hámból, szórakoztunk egy kicsit, így persze alkoholt is fogyasztottunk, de mi a baj ezzel? Nekem is szükségem van egy kis lazításra! (…) Eljártunk mulatni a bará­taimmal, és bizony sokszor előfordult, hogy ránk zárták a helyiséget. Egyszer egy ilyen alkalom után nem igazán józanul értem haza, bekúsztam az ágyba, reggel pedig a földön ébredtem, rettenetesen fájó füllel. Azt nem tudom, hogy magamtól estem-e le, még az is lehet, hogy Aranka taszított le az ágyról, de utána elárulta, ő bizony megtaposta a fülemet, amiért részegen mentem haza – mesélte korábban Kökény nevetve, aki elárulta, a felesége nem szokta megverni vagy sodrófával kergetni a lakásban, de ha felemeli a hangját, azt az egész környék hallja” – mondta a Blikknek Kökény.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik