Szórakozás

Vastag Csaba lenge öltözetben imitál szexet

Az énekes a Casanova című darab főszereplőjeként áll majd színpadra, ahol olyan oldaláról mutatkozik be, mint eddig még soha.

Vastag Csaba a hírhedt nőfaló szerepében egy ártatlan lány szüzességét is elveszi, akit nem más alakít majd, mint az egykori R-Go gida és a nyuszis magazin címlaplánya, Pajor Noémi. Az X-Faktorost tőle szokatlan módon, hiányos öltözetben is láthatják majd a nézők.

“Többet látnak majd belőlem, mint eddig bármikor, ez tény. Noémivel sok közös jelenetünk lesz, és a létező összes lehetséges módon lesz dolgunk egymással. Már a megjelenés előtt láthattam a képeit, de lesz alkalmam személyesen is, testközelből a színpadon. Nagyon jó táncos, tehetséges, és valóban szép. A darab azonban szerintem nem arról szól, hogy Casanova hány strigulát gyűjt, hanem, hogy miként válik felnőtté. Egyáltalán, sikerül-e ez neki” – mesélte Csabi a Borsnak.

 Fotó: Facebook

Noémi pedig arról beszélt, hogy cseppet sem zavarja a meztelenség, az pedig, hogy az énekes alakítja Casanovát, részben neki is köszönhető.

“A Casanova Night Musicalben már, mint vezető táncos részt vehettem a szereplőválogatáson, és amikor felmerült a kérdés, ki lehetne ma Magyarországon Casanova, elsőként dobtam be Vastag Csaba nevét. Azt hiszem, ez mindent elárul. Színpadon prózai szerepben még sosem láthattak, meztelenül pedig pláne nem. De a színészek hivatása ilyen. A rendező döntése, hogy szűz lányt vagy éppen utcalányt játszik a színésznő.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik